news-bg

Новости

Проект:
ИНСТИТУЦИОНАЛЕН ГРАНТ

Повик за објавување на статии во стручно списание Правен дијалог

Институтот за човекови права (ИЧП) објавува нов Повик за објавување на статии во стручното списание Правен дијалог (бр.14) во рамките на Институционалниот грант поддржан од програмата на Цивика Мобилитас.

Воедно Ве потсетуваме дека Стручното списание „Правен дијалог“ се издава квартално, во електронски облик на веб страната на ИЧП и во истиот ќе се објавуваат стручни статии на актуелни теми од областа на човековите права и владеење на правото.

Доколку сте заинтересирани за пишување, Ве молиме да не исконтактирате што поскоро на емаил: ihr@ihr.org.mk заради понатамошни технички упатства.

Крајниот рок за доставување на статиите е 19 јуни 2017 година (понеделник).


УПАТСТВО ЗА ОБЈАВА НА СТАТИЈА ВО ПРАВЕН ДИЈАЛОГ