news-bg

Новости

Проект:
ЗГОЛЕМЕН ЈАВЕН НАДЗОР НАД РАБОТЕЊЕТО НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Покана за презентација на четвртиот мониторинг извештај за работата на Судскиот совет на РМ за периодот од август до ноември 2017 година

Институтот за човекови права Ве поканува на отворена дебата на тема "Транспарентноста и отчетноста на Судскиот совет во функција на јавниот интерес – презентација на работата на Судскиот совет на РМ за периодот од август до ноември 2017 година" која ќе се оддржи на 15 декември (петок) 2017 година во х. Холидеј Ин. 

На настанот ќе се промовира четвртиот квартален извештај за работата на Судскиот совет и Советот за утврдување на факти за периодот август – ноември 2017 година.

Ве молиме да го потврдите Вашето присуство на настанот.

За повеќе информации слободно контактирајте не преку е-маил: ihr@ihr.org.mk или на тел: 02 3243 331.


ПРОГРАМА