news-bg

Новости

Проект:
ЗГОЛЕМЕН ЈАВЕН НАДЗОР НА РАБОТАТА НА АНТИКОРУПЦИСКА И АНТИДИСКРИМИНАЦИСКА КОМИСИЈА

Институции под лупа

Би сакале да ве известиме дека апликацијата „Судски совет под лупа“ доби нов изглед и ново име. „Институции под лупа“ е новото име на апликацијата, каде што покрај „Судски совет под лупа“ додадени се 2 нови категории, „Анти-корупциска под лупа“ и „Анти-дискриминаторска под лупа.“ Под секоја категорија соодветно се достапни бриф информации, новости, квартални извештаи и поврзани документи. Апликацијата во моментов можете да ја пронајдете на Google Play. Истата наскоро ќе биде достапна и на App store.
https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.ihr.app

project-img project-img