news-bg

Новости

Проект:
ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА ЗА ИТНИ РЕФОРМИ ВО СУДСТВОТО

Брзина на правдата

Видеото е изработено во рамките на проектот „Заедничка акција за итни реформи во судство“. 
Третиот мониторинг извештај е достапен тука