Македонски Shqip English

Истражувачко новинарство - чувар на демократијата и човековите права

Покана за конференција на тема „Нова генерација истражувачки новинари - предизвици и перспективи“

Превземете ја агендата за настанот на овој линк.

Download the agenda for the event on this link.