Македонски Shqip English

Стратешко планирање за 2016-2020

На 24 и 25 септември 2016 Институтот за човекови права во рамките на Институционалниот грант поддржан од програмата Цивика Мобилитас одржа успешна партиципативна работилница за стратешко планирање за 2016-2020 , водена од надворешен консултант г-ѓа Неда Малевска Сачмаровска. 
На работилницата присуствуваа членовите на Управниот и Советодавниот Одбор на ИЧП како и извршната канцеларија на Институтот.

 

14409632 1199036843489923 8442052943567344157 o

14481864 1199036780156596 8786966716344388383 o

14500543 1199036713489936 3234752772849350365 o

14500743 1199036716823269 1473768857846536313 o