Македонски Shqip English

Известување

Почитувани,
Имајќи ги предвид моменталната ситуација со КОВИД-19 во Република Северна Македонија и препораките на Министерството за здравство, одложени се сите настани и активности кои беа предвидени за овој месец, исто така во наредниот период канцеларијата на Институтот за човекови права ќе биде затворена, а работните обврски ќе бидат извршувани од дома.
Институтот им препорачува на сите да постапуваат согласно препораките на надлежните институции.

Институтот ќе биде достапен за контакт на е-маил адресата: ihr@ihr.org.mk и на социјалните мрежи.