Македонски Shqip English

Заедничка заложба за подобри достигнувања во судството

Записник - втората средба на Советодавната работна група

Записник - Советодавната работна група.png (41 KB)

 

На ден 25.11.2019 година беше одржана средба на Советодавната работна група во рамки на проектот ,,Заедничка заложба за подобри достигнувања во судството”. Записникот е достапен на линкот подолу:

Записник - втората средба на Советодавната работна група