Македонски Shqip English

Заедничка заложба за подобри достигнувања во судството

Втора работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството - Извештај

Банер - Втора работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството - Извештај.png (46 KB)

 

Извештајот од првата работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството е достапен на линкот подолу:

Втора работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството - Извештај