Македонски Shqip English

Заедничка заложба за подобри достигнувања во судството

Прва работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството - Извештај -

Copy of Copy of Банер.png (43 KB)

 

Извештајот од првата работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството е достапен на линкот подолу:

Извештај - Прва работилница за одговорност, ефективност и транспарентност во судството