Македонски Shqip English

Игор Спировски

ЗА ДОБРИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА

Игор Спировски.pdf (232 KB)