Македонски Shqip English

Заедно во борба против корупција

Одржана прес-конференција за Вториот мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство на РСМ

На 27 јуни 2019 беше одржана прес-конференција во ЕУ инфо центарот, на којашто беше презентиран Вториот мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство на РСМ. Извештајот е достапен на македонски и албански јазик.

20190627_123232.jpg (4.59 MB)