Македонски Shqip English

Заедно во борба против корупција

Втор мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство на РСМ

Втор мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство на РСМ, кој е изработен во рамките на проектот „Заедно во борба против корупција“ беше презентиран на 27.06.2019 во ЕУ Инфо Центар.

Истиот може да  го прочитате тука .