Македонски Shqip English

Ново осумнаесето издание на електронското стручно списание Правен дијалог

Почитувани,

Ве известуваме дека Институтот за човекови права го објави 18тиот број на електронското стручно списание Правен дијалог кое се состои од 5 статии посветени на човековите права и слободи. 
 
Сите броеви на Правен дијалог може да ги проследите на следниот линк: http://ihr.org.mk/praven.php