Македонски Shqip English

Заедничка акција за итни реформи во судство

Брзина на правдата

 

Видеото е изработено во рамките на проектот „Заедничка акција за итни реформи во судство“. Третиот мониторинг извештај е достапен на следниот линк: http://www.ihr.org.mk/p.php?pid=347.