Македонски Shqip English

Коментари на новиот предлог Закон за Законот за спречување и заштита од дискриминација

 

 

  КОМЕНТАРИ НА НОВИОТ ПРЕДЛОГ ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА ОБЈАВЕНИ НА ЕНЕР НА 11 АПРИЛ 2018