Македонски Shqip English

Ново седумнаесето издание на електронското стручно списание Правен дијалог

Почитувани,

Ве известуваме дека Институтот за човекови права го објави 17тиот број на електронското стручно списание Правен дијалог кое се состои од 9 статии кои по повод 31ви март – Денот на правосудството, се тематски посветени на правосудниот систем во РМ а во насока на остварување на човековите права. 
 
Сите броеви на Правен дијалог може да ги проследите на следниот линк: http://ihr.org.mk/praven.php