Македонски Shqip English

ЗГОЛЕМЕН ЈАВЕН НАДЗОР НАД РАБОТЕЊЕТО НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Анализа - Транспарентност, отчетност и ефективност на работата на Судскиот совет на РМ

 

    Транспарентност, отчетност и ефективност на работата на Судскиот совет на РМ