Македонски Shqip English

ЗГОЛЕМЕН ЈАВЕН НАДЗОР НАД РАБОТЕЊЕТО НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Покана за презентација на четвртиот мониторинг извештај за работата на Судскиот совет на РМ за периодот од август до ноември 2017 година

 

    Институтот за човекови права Ве поканува на отворена дебата на тема "Транспарентноста и отчетноста на Судскиот совет во функција на јавниот интерес – презентација на работата на Судскиот совет на РМ за периодот од август до ноември 2017 година" која ќе се оддржи на 15 декември (петок) 2017 година во х. Холидеј Ин. 
На настанот ќе се промовира четвртиот квартален извештај за работата на Судскиот совет и Советот за утврдување на факти за периодот август – ноември 2017 година.
Ве молиме да го потврдите Вашето присуство на настанот.
За повеќе информации слободно контактирајте не преку е-маил: ihr@ihr.org.mk или на тел: 02 3243 331.

ПРОГРАМА