Македонски Shqip English

Ново шеснаесето издание на електронското стручно списание Правен дијалог

Почитувани,

Со задоволство Ве информираме дека објавено е шеснаесетото издание на нашето електронско стручно списание Правен дијалог. 

Овој број на Правниот дијалог е тематски и е посветен на човековите права на маргинализираните групи  и е достапен на следниот линк