Македонски Shqip English

Заедничка акција за итни реформи во судството

Анкета за искуството на адвокатите во однос на ефективноста на судовите

 

    Почитувани колеги адвокати, оваа анкета ќе ви одземе само 2 минути, а со нејзино пополнување можете да придонесете многу за подобрување на ефективноста на судството и подобра заштита на правата на Вашите сегашни и идни странки. Ви благодариме ако ја пополните денес и ја споделите со останатите колеги.

 

  (Анкета)