Македонски Shqip English

Трет национален форум на граѓански организации

Институтот за човекови права ќе учествува на Третиот национален форум на граѓанските организации, во организација на програмата Цивика Мобилитас.
На Форумот Институтот со свој штанд ќе биде присутен во детското катче, каде што на забавен начин ќе учиме за детските права.