Македонски Shqip English

ПОДДРШКА НА ИНСТИТУТОТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА (ИЧП) НА БРИОНСКАТА ИЗЈАВА ЗА НАЧЕЛАТА НА НЕЗАВИСНОСТ НА СУДСТВОТО

Поддршката на Институтот за човекови права (ИЧП) на Брионската изјава за начелата на независност на судството можете да ја најдете на следниов линк.
Поддршка на Брионската изјава PDF.