Македонски Shqip English

Заштита од дискриминација врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет

Дружба во Shortbus

Објавено на 09.10.2019

Институтот за човекови права на ден 08.10.2019 година одржа информативна дружба во Shortbus на којашто посетителите се запознаа со проектот „Заштита од дискриминација врз основа на сексуална ориентација и родов идентитет“ и програмата за застапување која е во фокусот на овој проект.

На сликите подолу е пренесен дел од атмосферата и позитивната енергија која владееше во Shortbus.

 

DSCN5966.JPG (798 KB)

DSCN5960.JPG (614 KB) DSCN5944.JPG (543 KB)

DSCN5938.JPG (840 KB)

DSCN5961.JPG (493 KB) DSCN5951.JPG (878 KB)

DSCN5947.JPG (595 KB)

DSCN5957.JPG (560 KB) DSCN5937.JPG (706 KB)

 DSCN5962.JPG (282 KB)

DSCN5935.JPG (975 KB) DSCN5952.JPG (480 KB)

DSCN5972.JPG (347 KB)

DSCN5980.JPG (3.32 MB)