Македонски Shqip English

Акција за поголема транспарентност, отчетност и ефективност на Судскиот совет на РМ

Прес-конференција за презентација на втор мониторинг извештај за работата на Судскиот совет

IMG-bcfedcb6cdb3ad75da7a90f7e952a49a-V.jpg (194 KB)IMG-d57a59e5ba886e85b2142cec877d42d1-V.jpg (169 KB)