Македонски Shqip English

Акција за поголема транспарентност, отчетност и ефективност на Судскиот совет на РМ

„Судски совет под лупа- Судскиот совет и неговата улога во правосудниот систем на РМ“

DSCN4590.JPG (3.39 MB)DSCN4578.JPG (3.43 MB)DSCN4575.JPG (3.35 MB)DSCN4573.JPG (3.40 MB)DSCN4568.JPG (3.35 MB)DSCN4590.JPG (3.39 MB)